Онлайн-зустріч із лідерами успішних проєктів напряму Жана Моне та НЕО в Україні

Shares

Відділ міжнародних зв’язків та факультет гірничої справи, природокористування та будівництва Державного університету «Житомирська політехніка» спільно з Навчально-науковим центром «Європейські студії для технічних університетів» Національного університету “Львівська політехніка” запрошують усіх охочих взяти участь в онлайн-зустрічі з командами успішних проєктів напряму Жана Моне в рамках проєкту «Інтеграція рамок та норм ЄС в сфері індустрії блочного каменю в Україні» (INTEUAS)​ 101085202-INTEUAS-ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH​

Метою напряму Жан Моне в рамках Програми ЄС Еразмус+ є:

    • активізація євроінтеграційного дискурсу;
    • сприяння досконалості євроінтеграційних студій;
    • залучення ЗВО до дослідження євроінтеграційних процесів;
    • поширення ідей Об’єднаної Європи, знань про ЄС у широкому суспільстві (за межами наукових кіл та спеціалізованої аудиторії), наближаючи ЄС до громадськості.

Метою даного заходу є налагодження співпраці між університетами, які мають досвід реалізації проєктів даного напряму та установами, які або тільки починають свій шлях в рамках проєктів Жана Моне, або знаходяться у пошуках ідей для підготовки власних проєктів.

У рамках зустрічі також планується обговорення ідей для підготовки спільних проєктних заявок на найближчі конкурси програми Еразмус+.

Заходом також передбачено організацію інтерактивного заняття для студентів «Європейський Союз та можливості для молоді» від команди проєкту EUSTS (Національний університет “Львівська політехніка”) доц. Івасечко О.Я., доц. Цебенко О.О., а також випускниця проєкту «Ініціатива ЄС Східне партнерство: можливості для України», посолка європейської молоді, проєктна менеджерка «Girls Diplomatic Academy» у ГО «Жіноча ліга», студентка 4 курсу ІГСН Ю. Вайда.

Структурними елементами події стануть:

      • коротка лекція-дискусія на тему «ЄС як актор міжнародних відносин»;
      • ознайомлення студентів з ініціативою ЄС «Посли європейської молоді» та особливостями реалізації проєктів за підтримки програми «EU4Youth Alumni Network»;
      • інтерактивні заходи через використання платформи «Miro» та онлайн сервісу «Kahoot» з метою формування знань слухачів про інституційну організацію Європейського Союзу.

Партнери заходу: Національний Еразмус+ офіс в Україні, Сумський національний аграрний університет та Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського.

Мова заходу – українська.

Дата проведення: 23 листопада о 12:00. Інтерактивне заняття для студентів 15:00-16:30.

Формат: онлайн на платформі Google Meet.

Для викладачів «Житомирської політехніки» можлива офлайн участь (конференц зала університету).

Програма заходу.

Реєстрація за посиланням (до 22 листопада).

Координатор – Ніна КИРИЛЕНКО
(+380636718996, nina.kyrylenko@ukr.net, kgt_knp@ztu.edu.ua)

4 коментарі до “Онлайн-зустріч із лідерами успішних проєктів напряму Жана Моне та НЕО в Україні”

  1. Доброго дня!
    Бажаю послухати успішних виконавців проєкту Жан Моне, бо ми новачки без досвіду.
    Державний податковий університет.

    1. Будемо раді познайомитись. Реєструйтесь, будь-ласка, за посиланням і доєднуйтесь 23 листопада о 12:00!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */