Участь здобувачів PhD 073 «Менеджмент» у роботі міжнародного круглого столу

Shares

Здобувачі PhD 073 «Менеджмент» Державного університету «Житомирська політехніка» разом із гарантом програми, д.е.н., професором, деканом факультету бізнесу та сфери обслуговування Галиною Тарасюк взяли участь у роботі XI Міжнародного круглого столу  «Інтеграція освіти, науки і бізнесу» (22 вересня 2022 року), який проходив на базі Запорізького національного університету в zoom-форматі.

Засідання круглого столу організували за сприяння програми Європейського Союзу Еразмус+, напрям ім. Жана Моне в рамках проєктів 620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість і креативність: поширення європейського досвіду в Україні», ERASMUS-JMO-2021-HEI-TCH-RSCH «Європейська гуманістична візія в управлінні людськими ресурсами» та ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Цифровізація економіки в умовах пандемії Сovid-19 як стратегічна платформа розвитку економіки держави», проєкту Erasmus+ «Digitalization of economic as an element of sustainable development of Ukraine and Tajikistan / DigEco 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP», Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук вищої освіти України, Академії економічних наук України.

Задля обміну ідеями, реалізації бізнес-можливостей та створення спільних проєктів у сферах технологічного трансферу й інновацій  до заходу долучились  представники/представниці влади, науки і бізнесу, які виступили з доповідями для здобувачів/здобувачок третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

Головними питаннями для обговорення стали:

    • проблеми інтеграції освіти, науки і бізнесу;
    • інституційно-інноваційні напрями інтеграційних процесів;
    • співпраця освіти, науки й бізнесу заради перемоги України;
    • інтеграція науки і бізнесу як основа національного економічного розвитку;
    • нова траєкторія співробітництва Україна – ЄС: економічна безпека, ефективність використання ресурсів, сучасні інструменти управління розвитком підприємств і регіонів;
    • формування кластерних і мережевих моделей креативного розвитку сільського туризму в Україні на основі європейського досвіду;
    • європейські гуманістичні підходи до управління людськими ресурсами.

У рамках засідання круглого столу науковий тренінг на тему «Сучасні форми взаємодії освіти, науки та бізнесу – досвід Литви» провела Жанета Симанавічене, професорка Університету Ромериса (Литва), докторка економічних наук.

Усі учасники круглого столу обмінялися ідеями, сформували нові пропозиції та відзначили важливість проведення таких заходів.

Один коментар до “Участь здобувачів PhD 073 «Менеджмент» у роботі міжнародного круглого столу”

  1. Шановна Галино Миколаївно, колеги та студенти, щиросердно дякуємо Вам за участь у роботі Міжнародного круглого столу. Дякуємо за змістовний виступ на Пленарному засіданні д.е.н., професору, декану факультета Тарасюк Г.М. Бажаємо Вашому колективу нових творчих креативних ідей та їх реалізації. Разом до Перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */