Знайомство PhD-студентів Житомирської політехніки з міжнародними освітніми та науковими проектами

Shares

Житомирська політехніка забезпечує необхідні умови для підготовки докторів філософії за найбільш перспективними освітньо-науковими програмами, що надають аспірантам унікальну можливість майбутнього професійного та кар’єрного розвитку.

На сьогодні в університеті навчаються понад 160 аспірантів за 11-ма спеціальностями, як за рахунок державного фінансування, так і за кошти фізичних та юридичних осіб.

16 вересня 2022 р. в межах дисципліни «Менеджмент та презентація наукових та освітніх проектів» (викладач – д.е.н., проф. Ірина ЖИГЛЕЙ) для аспірантів першого року навчання було проведено зустріч з представником міжнародного відділу університету Артуром МАХНО.

На зустрічі було обговорено, в яких міжнародних проектах та програмах можуть брати участь аспіранти Житомирської політехніки залежно від спеціальності, за якою вони навчаються; яким чином підготувати аплікаційну форму; представлено інформацію про діючих партнерів університету та наведено приклади вже успішно реалізованих програм в університетах Великої Британії, Греції, Естонії, Іспанії, Італії, Кіпру, Польщі, Румунії, Сербії, Туреччини, Франції, Чеської республіки, Швеції тощо.

Сподіваємось на активність молодих науковців та розширення географії їх наукових пошуків задля розвитку та процвітання української науки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */