Оновлення лабораторної бази кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна

Shares

Розпочинаємо навчальний рік із оновлення лабораторної бази кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна. Дякуємо стейкхолдеру та випускнику кафедри Олександру Покляченко, а також нашим партнерам – ТОВ “Магія Комфорту” і концерну Wilo SE в Україні за інсталяцію нового стендового обладнання з дослідження методів балансування інженерних гідравлічних систем та енергоефективності насосного обладнання.

Стенд буде використовуватись у навчальному процесі підготовки фахівців інженерних спеціальностей з автоматизації та енергетики.

ТОВ “Магія Комфорту” – провідна компанія, що здійснює комплекс проектних, будівельно-монтажних та пусконалагоджувальних робіт зовнішніх мереж і внутрішніх інженерних систем житлових, комерційних, комунальних і промислових об’єктів в м. Житомир.

Представництво німецького концерну WILO SE в Україні – постачальник сучасного насосного обладнання WILO для систем опалення, водопостачання, водовідведення, вентиляції, кондиціювання.

Нагадаємо, що кафедра робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна і ТОВ “Магія Комфорту” співпрацюють протягом багатьох років. Результатом співпраці є вдосконалення лабораторної бази кафедри, організація та проведення форумів, участь фахівців компанії у покращенні якості підготовки здобувачів освіти спеціальності “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології” (перегляд та оновлення освітніх програм, залучення фахівців компанії до викладання в університеті).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */