Консультації психолога Центру соціально – психологічної підтримки «PsyLab» Житомирської політехніки

Shares

Центр соціально – психологічної підтримки «PsyLab» Державного університету «Житомирська політехніка» щиро вітає всіх з Новим навчальним роком!!! Зичимо дивовижних відкриттів, яскравих вражень, корисних здобутків та невичерпної наснаги!

Ми всі опинились в надзвичайно травматичних ситуаціях. Ми всі, українці, наразі проживаємо одночасно декілька життєвих криз. Ситуація унікальна тим, що нам довелось прожити і прийняти життєві зміни на протязі кількох годин. Ми не мали ні часу, ні можливості адаптації до подій.

Війна щодня нас виснажує фізично і психологічно. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватися під будь-які складнощі, кожен день бойових дій у рідній країні проживати надзвичайно складно. У цей непростий час Центр PsyLab продовжує підтримувати кожного з вас. Це життєво необхідно для того, щоб зберегти здоров’я – фізичне та психологічне.

Саме тому Центр «PsyLab» Державного університету «Житомирська політехніка» готовий надати психологічну підтримку кожному учаснику освітнього процесу.

Консультація психолога в офісі Центру (новий корпус, каб. 4010) за попереднім записом!

Реєстрація

Просимо при собі мати засоби індивідуального захисту!

З повагою, НАТАЛІЯ ХАРИТОНОВА,
завідувачка центру соціально – психологічної підтримки «PsyLab» 
Державного університету “Житомирська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */