Еразмус+: продовження співпраці з Кіпрським інститутом маркетингу

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» співпрацює з багатьма закордонними закладами вищої освіти з різних країн світу. Попри те, що основним напрямом міжнародної взаємодії є країни Європи, також розвивається співпраця і з іншими регіонами, зокрема, Близького Сходу. Однією з таких партнерських країн є Республіка Кіпр.

З 2019 року від часу підписання договору про співробітництво триває співпраця з Кіпрським інститутом маркетингу (м. Нікосія/Лімасол). У 2020 році розпочалася реалізація спільного проекту Еразмус+/Міжнародна кредитна мобільність. За попередній період було здійснено низку взаємних візитів викладачів. Також у частині наукової співпраці відбулося взаємне включення представників обох ЗВО до редколегій наукових видань.

Зважаючи на попередній успішний досвід співробітництва, було досягнуто домовленості щодо продовження і розширення співпраці. В 2022 р. було вчергове подано на конкурс проект Еразмус+/Мобільність. До складу консорціуму долучено також представників сфери бізнесу – Банк Кіпру (відділ роботи з клієнтами) від закордонної сторони, та ТОВ «Тех Контроль» (відділ маркетингу) від України.

За результати конкурсного відбору проект схвалено до фінансування:

– тривалість – 2022-2025 н.р.;
– сума фінансування – 57000 €.

В рамках даного проекту передбачено здійснення академічних обмінів студентів і викладачів, а також фахівців від партнерів представників бізнесу з метою навчання, стажування, викладання за спеціальностям економічного профілю.

Термін навчання студентів – 3-4 місяці; викладання, стажування для представників бізнес партнерів і викладачів – 1 тиждень.

Сподіваємося на подальший розвиток і поглиблення співпраці!

 Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */