Актуальні можливості для молоді щодо самореалізації та розвитку

Shares

Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА з метою підтримки молодіжних ініціатив, надання можливостей щодо самореалізації молоді та її розвитку було узагальнено найбільш цікаві проекти до участі:

Конкурс «Посилення спроможності молодіжного сектору щодо реагування на потреби молодих жінок і чоловіків особливо з числа внутрішньо переміщених осіб та вразливих верств населення» від Програми розвитку ООН в Україні.


Запрошення до участі у конкурсі «Посилення спроможності молодіжного сектору щодо реагування на потреби молодих жінок і чоловіків особливо з числа ВПО та вразливих верств населення».Концепції проєктних пропозицій подаються українською мовою та надсилаються електронною поштою на адресу: ua@undp.org.


Пілотні проєкти Європейського молодіжного фонду (European Youth Foundation) Ради Європи.Прийом заявок до 01 жовтня 2022 року (проводяться з 1 квітня по 31 грудня 2023 року).


Конкурс пропозицій «Швидка підтримка спроможностей громадянського суспільства України діяти в надзвичайних обставинах» від ІСАР ЄднанняПрийом заявок відбувається на постійній основі з 25.02.2022.


Конкурс грантів «Консолідуємося заради перемоги України» Прийом заявок до 31 грудня 2022 року.


Грантова програма «ЛЮДИ для ЛЮДЕЙ: світ рятує українські громади»

Прийом заявок відбувається на постійній основі, починаючи від 1 червня 2022 року.


Конкурс до складу Молодіжної Ради Дунайського регіону у межах Стратегії ЄС для Дунайського регіону (ЄСДР):Заявки на участь у конкурсі приймаються до 15 серпня 2022 року.


Грант від фонду «Східна Європа» «Допомагаємо постраждалим»Прийом заявок до 01 вересня 2022 року.


Німецький волонтерський центр «JUKUZ», розташований у місті Ашаффенбург, запрошує молодих ентузіастів до своєї командиПрийом заявок до 01 жовтня 2022 року;


Конкурс суб-грантів в рамках проєкту EU4CSOs Emergency Actions.
прийом заявок до 29 вересня 2022 року;


«Democracy Hub» — це діджитал-проєкт про цінності демократичного суспільства, покликаний розвивати навички активного громадянства серед української молоді.Реєстрація за посиланням, прийом заявок до 31 грудня 2022 року.


Онлайн-курс для школярів «Твій перший стартап».


Профорієнтований проєкт у партнерстві з Фондом ООН у галузі народонаселення та ГО «ЕдКемпУкраїна» і за підтримки Швеції, що реалізується у межах Програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.Прийом заявок до 29 серпня 2022 року включно.


Кожен день команда програми #TURBO опрацьовує запити від молодих людей. Завдяки цій програмі молодь може отримати допомогу, консультації, перевірену інформацію та корисні, інколи незамінні поради.


Соціологічні опитування для поліпшення якості життя молоді у містах України, за ініціативи UNFPA і Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України.


Онлайн-платформа «Аврора» з надання психотерапевтичної підтримки постраждалим, які зазнали насильства, пов’язаного з війноюДіє з 31 травня 2022 року.


А також цікаві платформи для молоді:

Волонтерська Платформа — це онлайн-портал, який збирає можливості волонтерства з усієї України та допомагає однодумцям знайти одне одного. Платформа дає змогу волонтерам знайти можливості творити добро, розвиватись та змінювати світ, а неприбутковим організаціям дарує шанс знайти надійних волонтерів для спільної роботи й налагоджує комунікацію між ними.

Проєкт «Молодь за демократію в Україні: II Фаза». Проєкт спрямований на те, що молоді люди в Україні отримують переваги від гендерно-чутливої молодіжної політики та молодіжної роботи, заснованих на участі, для реалізації своїх прав людини і свобод, демократичної участі та громадянства.

Програма USAID “Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. «Мріємо та діємо» залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.

Департамент молодіжної політики Міністерства молоді та спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */