Результати вебінару “What can an Arctic fishing culture teach us about hope? And what have I missed?” за участі Dr. Ulrika Sanden

Shares

Нещодавно відбувся вебінар на тему «What can an arctic fishing culture teach us about hope? What have I missed?” за участі Dr. Ulrika Sanden.

Доповідач розповіла про особливості подолання важких психологічних станів, наголосила на важливості правильного сприйняття складних життєвих ситуацій, на власному життєвому прикладі довела як важливо не втрачати надію.

Улріка повідала про важливість мислити позитивно та проявляти активність і залученість у будь-якій ситуації. Саме це дозволить відчути внутрішній комфорт та зрозуміти свою важливість у суспільстві. Доповідач поділилася низкою дієвих порад щодо того, як зберегти внутрішню рівновагу та психологічну стабільність.

Зауважимо, що такі вебінари є надзвичайно ефективними у процесі навчання студентів спеціальності 053 «Психологія», адже основна мета цієї спеціальності – надати освіту в галузі соціальних і поведінкових наук із широкими можливостями працевлаштування для успішної професійної самореалізації на ринку праці, сформувати основні компетенції психолога, здатного до самостійної роботи та продовження освіти за іншими програмами з психології.

Саме ця спеціальність допомагає стати посередником в системі взаємодії особистості, сім’ї і суспільства, активно впливати на створення позитивних відносин у соціумі та на гармонізацію взаємовідносин між людьми, здійснювати психологічні дослідження в межах екстремальної психології та інтернет-адикції.

Щиро дякуємо Dr. Ulrika Sanden за цікавий вебінар та надзвичайно корисні поради! Дякуємо учасникам за активну участь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */