Житомирська політехніка – лідер вищої освіти Житомирщини за версією рейтингу «Топ-200 Україна 2022»

Shares

Оприлюднено шістнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2022». Традиційно ранжують виші України Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence.

В основі складання рейтингу принципи об’єктивності та незалежності, врахування всебічної діяльності університетів та пріоритетності євроінтеграційних процесів. Вища освіта в Україні та світі зазнає глибинних змін, що підсилюються впливом пандемії COVID-19 та війною в Україні, відповідно й змінюються показники, які експерти враховують при побудові рейтингу. Не була винятком й методика складання рейтингу 2022 року.

За підсумками рейтингу «Топ-200 Україна 2022», Державний університет «Житомирська політехніка» зберіг лідируюче місце серед закладів вищої освіти Житомирщини та знову увійшов до ТОП-50 закладів вищої освіти України (2022 рік – 49 місце).

Дякуємо колективу за роботу у науковій сфері та освітній діяльності й швидку адаптацію до викликів сучасності; здобувачам освіти за небайдужість та бажання вчитися; партнерам та друзям університету за систематичне нарощення можливостей продуктивної співпраці та постійну підтримку Житомирської політехніки!

Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */