Студентка ФБСО Житомирської політехніки – призерка Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт

Shares

26 травня 2022 року відбулася підсумкова онлайн-зустріч учасників першого Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт “Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку”,  їх наукових керівників та членів конкурсної комісії. Даний конкурс було проведено на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за підтримки Міністерства освіти і науки України, ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”, вітчизняних та закордонних партнерів.

Метою конкурсу є розширення співпраці із закордонними закладами вищої освіти, стимулювання наукової діяльності студентів, формування нового світогляду майбутніх фахівців, усвідомлення необхідності змін та здійснення перетворень у майбутньому для реалізації засад сталого розвитку на різних рівнях соціально-економічних систем.

На конкурс надійшло 58 студентських наукових робіт від 67 учасників із 34 закладів вищої освіти.

Державний університет “Житомирська політехніка” на міжнародному конкурсі представляла студентка 4 курсу спеціальності “Облік і оподаткування” факультету бізнесу та сфери обслуговування ЗУЗАНСЬКА Вікторія, яка за результатами підсумкової онлайн-зустрічі здобула ІІІ місце.

Вітаємо Вікторію та її наукового керівника, професора кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку ЗАМУЛУ Ірину Валеріївну!  Подальших успіхів та нових наукових пошуків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */