Круглий стіл зі стейкхолдерами роботодавцями

Shares

16 червня 2022 року відбулась зустріч із стейкхолдерами у сфері гірництва.

Метою зустрічі було обговорення вимог роботодавців до підготовки фахівців за спеціальністю 184 «Гірництво», освітнього ступеню «бакалавр», «магістр» та «доктор філософії» для формування найбільш актуального змісту освітньо-наукової програми із врахуванням потреб потенційних роботодавців майбутніх випускників Житомирської політехніки.

В заході приняли участь генеральний директор ТОВ «ЗАХІДУКРВИБУХПРОМ» Володимир СОКОЛОВСЬКИЙ, начальник кар’єру ТОВ «КЛМ Гранресурс» Сергій ШИШКО, керівник ТОВ «Укрстоун» Володимир ЛЕВИЦЬКИЙ, головний інженер ТОВ «Омелянівський кар’єр» Євген ПОГОРЄЛОВ, член-кореспондент Академії гірничих наук України, професор Олена РЕМЕЗОВА, представник ГО «Всеукраїнська екологічна ліга» Марія КОРБУТ, т.в.о. директора ТОВ «Гранітний кар’єр» Олександр ТОЛКАЧ та інші зацікавлені представники.

Робоча група освітньої програми обговорила із запрошеними експертами зміст освітньої програми та взяла до уваги побажання потенційних роботодавців для формування змісту навчальних дисциплін та необхідних знань випускників за спеціальністю 184 Гірництво, яких потребує сучасний бізнес.

Також із запрошеними експертами було обговорено можливість практичної підготовки студентів на виробництві, підписання/продовження договорів про науково-технічне співробітництво.

Дякуємо всім присутнім за плідну співпрацю і корисні поради для покращення освітньо-наукової програми!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */