Участь студентів кафедри менеджменту і підприємництва в зустрічі, присвяченій програмі Erasmus for Young Entrepreneurs

Shares

28 квітня 2022 року в соціальній мережі Instagram відбулася онлайн зустріч «Переймай досвід європейського підприємництва», до якої приєдналися студенти першого та другого курсів спеціальностей «Менеджмент» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (груп МО-64, 65, 66, 67 та ПВ-5, 6, 7) кафедри менеджменту та підприємництва.

Бесіда була присвячена програмі Erasmus for Young Entrepreneurs. Спікери (Аліна Рудницька та Людмила Нікітіна) розповіли про основні вимоги до претендентів, сфери бізнесу, які підходять для стажування, розкрили процес подачі заявок, напрями пошуку приймаючого підприємця в ЄС та про сам обмін й звітування, а також поділилися досвідом роботи у проєкті. Спікери розповіли, що зараз можна зробити, щоб мати краще майбутнє для себе та нашої країни.

Програма Erasmus for Young Entrepreneurs дозволяє перейняти досвід роботи у успішних підприємців з ЄС, який може стати основою для запуску власної справи в Україні. Крім того, спікери поділилися досвідом участі в інших аналогічних молодіжних проєктах.

Дякуємо організаторам за цікаву інформацію та корисний досвід, який отримали студенти кафедри внаслідок проведеної зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */