Розвиток співробітництва з Кіпрським інститутом маркетингу: взаємне включення представників до редколегій наукових видань

Shares

Восени 2019 р. під час перебування делегації Державного університету «Житомирська політехніка» в Республіці Кіпр відбулася перша зустріч між представниками нашого університету та Кіпрського інституту маркетингу (м. Нікосія/Лімаcсол). Під час перемовин з адміністрацією закордонного навчального закладу було досягнуто домовленостей щодо налагодження співпраці в освітній та науковій сферах між нашими навчальними закладами.

Того ж року було підписано договір про співробітництво між Державним університетом «Житомирська політехніка» та Кіпрським інститутом маркетингу.

У 2020 році в рамках конкурсу за програмою Еразмус+ було підготовлено та подано спільний проєкт за напрямом міжнародної кредитної мобільності. Даний проект, тривалістю 3 роки (2020-2023), було схвалено до фінансування. Впродовж періоду реалізації проєкту стане можливим здійснення академічних обмінів викладачів та студентів спеціальностей економічного профілю з метою стажування, навчання відповідно.

В липні 2021 року відбувся перший візит за проєктом – до Житомирської політехніки завітала делегація Кіпрського інституту маркетингу. Згодом, в листопаді 2021, представники нашого університету відвідали партнерський ЗВО.

Під час зустрічей сторони обговорили можливості поглиблення співпраці. Одним із результатів перемовин, зокрема, стало взаємне включення представників обох ЗВО до редколегій наукових видань навчальних закладів. Так проф., др. Константінос Константіну – керівник наукового підрозділу, директор наукового бізнес центру увійшов до редколегії англомовного журналу Житомирської політехніки “Public Policy and Accounting”). В свою чергу, завідувача кафедри інформаційних систем в обліку і управлінні Житомирської політехніки ‑ проф., д.е.н. Легечука С.Ф. включено до редколегії журналу Кіпрського інституту маркетингу – “The Market: International Journal of Business”.

Впевнені на подальший плідний розвиток співпраці між Житомирською політехнікою та Кіпрським інститутом маркетингу!

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */