Навчання студенток-обліковців за програмою подвійного диплому в Університеті гуманістично-природничому ім. Яна Длугоша в Ченстохові, Польща

Shares

В серпні 2021 року вперше було укладено договір про реалізацію програми подвійного диплому для студентів-бакалаврів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Житомирської політехніки в Університеті гуманістично-природничому ім. Яна Длугоша в Ченстохові, Польща (Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie). Відповідно до цього договору дві студентки групи ОО-5 – Коваль Аріна та Соловей Анастасія здобуватимуть паралельно фах в Польщі протягом 2021-2024 н.р.

Незважаючи на складну епідеміологічну і надзвичайно складну політичну ситуацію в Україні протягом першого року їх навчання, дівчата успішно виконують навчальний план в обох університетах. На прохання проф. кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку Ірини Жиглей, яка є куратором цього напряму співпраці, студентки надали короткий відгук-враження про перший рік навчання за програмою подвійного диплому.

«Маємо можливість отримувати вищу освіту за програмою «Подвійний диплом» в Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові. Наразі навчаємося очно, в університеті дуже сучасні аудиторії, які оснащені необхідним для навчання обладнанням, що покращує освітній процес для таких іноземних студентів, як ми. Викладачі допомагають з освоєнням навчального матеріалу та одразу повідомили, що можуть говорити повільніше для кращого сприйняття. Зі студентами також легко знайти спільну мову. Проживаємо у комфортному гуртожитку, від якого недалеко йти до університету. У вільний час маємо можливість відвідувати різні цікаві історичні місця Ченстохова. Дуже раді, що зважилися використати цю можливість. Все буде Україна!»

Запрошуємо теперішніх та майбутніх студентів-обліковців опанувати спеціальність «Облік і оподаткування» одразу в 2-х університетах у 2-х країнах – Державному університеті «Житомирська політехніка» (Україна) та Університеті гуманістично-природничому ім. Яна Длугоша в Ченстохові (Польща).

За додатковою інформацію студенти та абітурієнти можуть звертатись до проф. кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку Житомирської політехніки Ірини Жиглей за тел. (067) 5947817.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */