Загинули студенти ГЕФ Житомирської політехніки Степан Гетманенко та Максим Кукліновський

Shares
Покликання – захищати Батьківщину, свою землю та народ. Війна забирає найкращих синів України.

У важких та кривавих боях загинули студенти 4 курсу Державного університету «Житомирська політехніка» та справжні Герої України Гетманенко Степан Борисович (1988 р.н.) та Кукліновський Максим Володимирович (1994 р.н.).
Військовослужбовці, які боронили вже протягом багатьох років Україну від російської військової машини у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади (м. Житомир). Громадяни України, які шукали себе не тільки у військовій справі, були й одногрупниками, оскільки ще у серпні 2018 року вступили на навчання в університет за спеціальністю «Технології захисту навколишнього середовища».
В червні 2022 року всі разом ми мали святкувати їх випуск з Житомирської політехніки: Степан та Максим тримали б в руках дипломи бакалаврів, а ми, колектив та студенти університету, з гордістю б дивилися на наших Захисників та раділи б їх успіхам.
Сьогодні родина Житомирської політехніки знаходиться у жалобі. Двоє наших студентів трагічно загинули, захищаючи всіх нас та рідну Україну! Колектив та здобувачі освіти висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців Збройних Сил України!
Вічна слава і світла пам’ять українським Героям!
Герої не вмирають!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */