Учні Наукового ліцею Житомирської політехніки беруть активну участь у заходах національно-патріотичного виховання

Shares

Катерина Довжик доєдналася та опрацювала курс лекцій «Основи кібергігієни», який у квітні проводив Національний центр «Мала академія наук України» в рамках Всеукраїнського освітнього проекту «EduLab». Учасники курсу дізналися про основні загрози у віртуальному просторі та правила безпечного користування Інтернетом.

У рамках інформаційно-просвітницького заходу «Національне надбання українського народу!» Департаментом культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації спільно з Державною установою «Музей коштовного і декоративного каміння» 14 квітня 2022 року проведено вебінар на тему: «Острів скарбів у Хорошеві».

Учні Наукового ліцею Житомирської політехніки Сабіна Гарницька, Вікторія Грибук, Олександра Грицик, Катерина Довжик, Олександр Зінчук, Каріна Ліщинська, Анастасія Малашевська, Інесса Мілованова, Анастасія Устимчук взяли участь у вебінарі та дізналися про зібрання унікальних мінералів та гірських порід із камерних пегматитів Волині. Ознайомилися з історією музею, який на сьогодні налічує більш як 1800 зразків мінералів та гірських порід із геологічних утворень України, Європи, Америки, Африки та інших місць світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */