Особливості реєстрації на національний мультипредметний тест 2022

Shares

З огляду на ситуацію в державі Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про продовження реєстрацію для участі в національному мультипредметному тестуванні до 19 квітня. 

Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО (заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет реєстраційних документів і віддали його керівникові закладу освіти або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти) ー ви є потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти.

УВАГА! Однієї реєстраційної картки достатньо для потрапляння у базу даних про потенційних учасників мультипредметного тестування. Будь ласка, не створюйте дублікати цих карток і не надсилайте свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно.

Якщо ви цього року закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту (учень/учениця ліцею, гімназії чи студент/студентка ІーІІ курсу коледжу) або здобули повну загальну середню освіту (маєте свідоцтво про повну загальну середню освіту / атестат) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки)до 19 квітня, будь ласка, створіть реєстраційну картку.

УВАГА! У реєстраційній картці Ви побачите поля для вибору предметів ЗНО/ДПА. Заповніть їх, будь ласка, навіть попри скасування ДПА у формі ЗНО. Якщо маєте змогу,  роздрукуйте свою реєстраційну картку, заповніть від руки заяву про участь у тестуваннях, додайте копію паспортного документа (за потреби можете додати медичний витяг про потребу створення для вас спеціальних умов для проходження тестувань) і надішліть такий комплект документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який указаний у вашому реєстраційному повідомленні. Якщо ви не можете скористатися засобами поштового зв’язку, надішліть документи на електронну адресу. У темі листа зазначте своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи.

Задавайте свої питання щодо  участі в національному мультипредметному тесті та особливостей проведення вступної кампанії 2022 року в  соціальних мережах Житомирської політехніки: instagram, facebook, на e-mail приймальної комісії pr_k@ztu.edu.ua та за номерами телефонів: +38(0412)-24-14-27, +38(067)-411-32-95.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */