Урочистості з нагоди святкування 70-річчя професора Житомирської політехніки Виговського Георгія Миколайовича

Shares

07 лютого 2022 року у конференц-залі Державного університету “Житомирська політехніка” відбулись урочистості з нагоди святкування 70-річчя Заслуженого працівника освіти України, професора кафедри механічної інженерії Виговського Георгія Миколайовича.

Від імені ректора Державного університету “Житомирська політехніка” Віктора Євдокимова, співробітників та науково-педагогічних працівників, студентства, ювіляра привітала перший проректор Олійник Оксана Вікторівна. Професора Виговського Г.М. вітали колеги, друзі, здобувачі освіти.

Шановний Георгію Миколайовичу! Прийміть наші щирі поздоровлення з Ювілеєм! Ми знаємо Вас як яскраву, доброзичливу особистість, досвідченого науковця, вмілого керівника, надійного колегу та чудового викладача.

Найвищий професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.

У день Вашого Ювілею, шановний Георгію Миколайовичу, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. З Днем народження!

З глибокою шаною і повагою, колектив та
здобувачі освіти Державного університету
“Житомирська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */