Зустріч студентів спеціальності «Туризм» із представниками Управління культури Житомирської міської ради

Shares

Студенти спеціальності «Туризм» під керівництвом к.е.н., доц. Мілінчук О.В. відвідали Управління культури Житомирської міської ради та поспілкувались з його очільницею Ілоною Колодій, яка розповіла про стан розвитку подієвого туризму в Житомирі; досвід організації Всеукраїнських фестивалів на прикладі «Korolev Avia Fest»; понад 200 заходів регіонального та локального рівня, що були ініційовані і проведені Управлінням у 2021 році; про відкриту культурну платформу ОМІ як про простір між управлінням культури та житомирянами, а також про власне захоплення Житомиром. Пані Ілона поділилась інформацією про перспективи розвитку туристичної індустрії міста та запросила студентів до співпраці.

Завідувач підрозділу «Дім української культури» Оксана Бондарчук познайомила студентів з виставковими залами, із представленими експозиціями художників та фотографів, розповіла про регулярні майстер-класи і теж з радістю запросила студентів до співпраці.

Вдячні керівництву Управління культури за відкритість до спілкування! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю між Житомирською політехнікою  та Управлінням культури Житомирської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */