Урочистості з нагоди відзначення 70-го ювілею почесного ректора Житомирської політехніки Мельничука Петра Петровича

Shares

12 січня 2022 року у конференц-залі Державного університету “Житомирська політехніка” відбулись урочистості з нагоди відзначення 70-го ювілею почесного ректора, Заслуженого діяча науки і техніки України, академіка Академії наук вищої школи України, доктора технічних наук, професора Петра Петровича Мельничука.

Ювіляр отримав привітання від колег, друзів та здобувачів освіти. Від імені ректора Державного університету “Житомирська політехніка” Віктора Євдокимова, співробітників та  науково-педагогічних працівників, студентства, ювіляра привітала перший проректор Олійник Оксана Вікторівна.

Представники вітчизняних та зарубіжних закладів вищої освіти, наукових установ висловили свої побажання ювіляру, пригадали спільні досягнення та роботу в освіті та науці. Для того, щоб всі бажаючі мали можливість долучилися до привітань Петра Петровича, була організована відео-конференція. З різних куточків України імениннику надсилали відео-привітання та електронні листи. Захід відбувся на високому рівні, висловлюємо вдячність колективу кафедри механічної інженерії на чолі із завідувачем кафедри Олександром Мельником.

Вельмишановний Петре Петровичу!

У день Вашого ювілею прийміть наші найщиріші вітання та слова глибокої шани і поваги. Високо цінуємо Ваш значний внесок у становлення університету. Дякуємо! Радість цього свята разом із Вашими рідними та близькими також розділяють колеги та здобувачі освіти!

Весь Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного, високопрофесійного ставлення до своїх службових та громадянських обов’язків. На різних посадах Ви неодноразово доводили свій професіоналізм та відданість своїй справі. Ваш досвід та значний науковий доробок сьогодні слугують як теоретичним, так і практичним орієнтиром для нових поколінь науковців і управлінців.

Нехай поруч із Вами завжди йдуть віра і надія, оптимізм і впевненість, сила та натхнення! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя у родині, надійної підтримки від колег та подальших звершень на освітянькій й науковій ниві!

З глибокою шаною, повагою та вдячністю, колектив і здобувачі освіти
Державного університету “Житомирська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */