Урочисте вручення сертифікатів слухачам програми додаткової професійної освіти «Курси HoReCа»

Shares

25 січня 2022 року у конференц-залі Державного університету “Житомирська політехніка” відбулось урочисте вручення сертифікатів слухачам програми додаткової професійної освіти «Курси HoReCа». Організаторами курсів виступив Житомирський обласний туристичний інформаційний центр Житомирської обласної ради спільно з Державним університетом «Житомирська політехніка» за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

Метою Курсів є підвищення рівня знань працівників та студентів сфери готельно-туристичного бізнесу та з метою покращення рівня обслуговування у працівників закладів готель-ресторанного бізнесу і ознайомлення майбутніх фахівців сфери готельно-ресторанного бізнесу з тонкощами професії. До програми Курсів були включені: лекції від кваліфікованих фахівців; тренінги, практичні заняття з дисциплін, що пов’язані з готельно-туристичним бізнесом та сферою обслуговування; іспит після проходження курсу.

В урочистостях взяв участь заступник голови Житомирської ОДА Юрій Денисовець, який виступив із вітальним словом та вручив слухачам  сертифікати про успішне завершення освітнього курсу та подарунки.

За результатами навчання, 28 слухачів успішно склали іспити та отримали сертифікати. За чотири роки проведення курсів в них взяли участь понад 300 осіб.

Вітаємо із отримання сертифікатів! Бажаємо наснаги в роботі та навчанні і сподіваємося, що спільними зусиллями всіх сфер, дотичних до туризму, туристичний сектор Житомирщини буде набирати ще більш потужних обертів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */