Результати міжнародної співпраці кафедри менеджменту і підприємництва у сфері студентської науки

Shares

Міжнародна діяльність є одним з найбільш важливих пріоритетів у діяльності будь-якої науково-освітньої організації, адже саме співпраця з закордонними колегами є потужним рушієм розвитку суспільно-економічних відносин.

Традиційно, кафедра менеджменту і підприємництва спрямовує вагомі зусилля на активізацію даного напряму діяльності. Варто відзначити, що важливим є долучення студентів до міжнародної діяльності, оскільки саме студенти та їх рівень розвитку формують майбутнє нашої держави. З урахуванням зазначеного та на виконання договору про міжнародну співпрацю з Державним університетом імені Стефана Баторего в Скернєвіцах (Польща) 26 листопада 2021 р. магістрантки кафедри менеджменту і підприємництва Анжеліка БОРОВСЬКА, Ольга ВАЩЕНКО та Яна ГЛАДИЩУК взяли участь у I-й Студентській польсько-українській науково-практичній інтернет – конференції «Адміністрування та менеджмент у функціонуванні сучасної економіки та суспільства», де мали змогу представити результати власних досліджень.

Доповіді молодих науковиць вирізнялися високим рівнем актуальності та практичної значущості, що було відзначено організаційним комітетом конференції. Так, вже магістри кафедри менеджменту і підприємництва отримали сертифікати, що засвідчують їх внесок у розвиток українсько-польської наукової співпраці.

Вітаємо Анжеліку, Ольгу та Яну та бажаємо подальших звершень, як у науковій царині, так і у інших сферах життя, натхнення та успіхів!

Колектив кафедри менеджменту і підприємництва висловлює також вдячність партнерам – адміністрації Державного університету імені Стефана Баторего в Скернєвіцах, а особливо координаторці по академічній співпраці з державами партнерами Erasmus+, доктору, професору інституту економіки та управління, Ханні Левандовській за плідну співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */