Випуск слухачів осіннього семестру проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS)

Shares

18 грудня 2021 року на базі Державного університету «Житомирська політехніка» відбувся випуск слухачів осіннього семестру проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS). Свідоцтва та сертифікати отримали 64 випускника, які навчалися за програмою «Підприємництво та web-технології у бізнесі».

Перша група, у складі 34 слухачів фінансувалася за кошти Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії. Друга група, 30 слухачів навчалися за рахунок співфінансування з обласного бюджету та місцевих бюджетів семи територіальних громад (Житомирської міської ради, Малинської міської ради, Новоград-Волинської міської ради, Новогуйвинської селищної ради, Іршанської селищної ради, Черняхівської селищної ради та Березівської сільської ради).

На заході були присутні керівництво університету та громадської організації, що реалізують проєкт в м. Житомирі, заступник директора Департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації Бойм Світлана Миколаївна, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Новогуйвинської селищної ради Руцька Лариса Андріївна та випускники попередніх випусків проєкту «Норвегія-Україна».

В той час, коли батьки отримували документи про завершення навчання, їх дітки були зайняті своїми важливими справами. Новорічне свято для них організувала Олена Сивак, Юлія Толмачова та Володимир Лагута у ветеранському просторі «Дім Ветерана» за підтримки Міжнародного фонду соціальної адаптації та меценатів м. Житомира.

Висловлюємо вдячність команді, яка координувала проєкт «Норвегія-Україна» від університету та ГО «Центр конверсії та професійної адаптації».

Особливу вдячність висловлюємо Міжнародному фонду соціальної адаптації, Володимиру Рубцову за можливість продовжувати активну роботу університету в напрямку професійної реадаптації учасників АТО/ОСС, членів їх сімей та Громадам, які виділили кошти на навчання учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих.

Разом МИ робимо дійсно актуальну та добру справу. Наші хлопці та дівчата, їх родини на це заслуговують як ніхто!

Миру, добра та процвітання нашій Україні!

ФОТО з випуску

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */