Еразмус+: візит делегації Житомирської політехніки до Кіпрського інституту маркетингу

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» реалізує низку проектів Еразмус+/Міжнародна кредитна мобільність як з країнами Європи, так і Середнього Сходу, зокрема. Однією з таких партнерських країн є Республіка Кіпр.

З 2020 року триває спільний проект з Кіпрським інститутом маркетингу м. Нікосія/м. Лімассол. Даним проектом передбачено здійснення академічних обмінів викладачів, студентів з метою стажування, навчання, відповідно. Проект охоплює спеціальності економічного профілю наявні в обох ЗВО: «Менеджмент», «Маркетинг», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа і страхування».

Влітку відбувся перший етап імплементації проекту – візит представників партнерського інституту до нашого університету. Наразі, впродовж 22-26 листопада 2021 р. іноземний навчальний заклад відвідала делегація Житомирської політехніки у складі завідувача кафедри менеджменту і підприємництва, д.е.н., проф. Остапчук Т.П., завідувача кафедри інформаційних систем в управлінні і обліку, д.е.н., проф. Легенчука С.Ф. та начальника відділу міжнародних зв’язків, к.т.н., доц. Мамрая В.В.

Під час перебування представники ФБСО провели лекційні заняття для студентів відповідних спеціальностей Кіпрського інституту маркетингу в обох кампусах – Нікосії та Лімассолі. Також було організовано зустрічі з керівництвом інституту, навчальних департаментів задіяних в проекті, відділом міжнародних зв’язків. Обговорено можливі варіанти розширення співпраці в освітній і науковій сферах, наступні кроки імплементації проекту – особливості здійснення мобільності студентів.

Також наших делегатів було запрошено на урочисту церемонію випуску і вручення дипломів, що пройшла 24 жовтня в конгрес-холі готелю Хілтон м. Нікосія.

Окрім безпосередньої програми перебування на базі Кіпрського інституту маркетингу, з метою розширення партнерської мережі, було проведено зустріч з керівництвом відділу міжнародних зв’язків Кіпрського технологічного університету (м. Лімассол). За результатами перемовин досягнуто домовленості щодо підписання договору про співпрацю, спільної участі в підготовці міжнародних проектів.

Очікуємо на подальший розвиток співпраці з навчальними закладами Республіки Кіпр!

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */