Безкоштовні освітні курси для сфери обслуговування HoReCa розпочинають свою роботу на базі Житомирської політехніки

Shares

Житомирський обласний туристичний інформаційний центр Житомирської обласної ради за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту та спільно з Державним університетом «Житомирська політехніка» з метою підвищення рівня знань працівників та студентів сфери готельно-туристичного бізнесу, покращення рівня обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу та ознайомлення майбутніх фахівців з тонкощами професії втретє проводять безкоштовні, освітні курси для сфери обслуговування HoReCa.

Курси будуть проводитись у форматі он-лайн, в період з 02.12.2021 р. по 23.01.2022 р.

У рамках Курсів передбачено:

– лекції від кваліфікованих фахівців з тем, зазначених в програмі проведення курсів;

– тренінги та практичні заняття з дисциплін, що пов’язані з готельно-туристичним бізнесом та сферою обслуговування;

– екзаменаційні тести після проходження курсу.

До навчальної програми включені такі актуальні блоки: «Туризм – його роль та місце у розвитку регіону», «Як створити свій бізнес. (Інформація про етапи створення власного закладу тур. Інфраструктури)», «Класифікація закладів ресторанного та готельного бізнесу», «Етикет обслуговування. Правила сервірування столу», «Особливості обслуговування в готелях. Вимоги до персоналу», «Реклама в сучасному бізнесі», «Створення рекламної сторінки в соціальних мережах».

Програма курсів включає навчально-практичний контент, який буде корисний як при створенні власного бізнесу, так і сприятиме підвищенню рівня обізнаності щодо особливостей діяльності в сфері обслуговування клієнтів.

За умови успішного завершення курсів учасники отримають сертифікат про проходження програми додаткової професійної освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */