Всеукраїнська науково-практична конференція «СТАЛИЙ РОЗВИТОК КРАЇНИ В РАМКАХ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ»

Shares

11 листопада 2021 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» на базі кафедри екології було організовано та проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Сталий розвиток країни в рамках європейської інтеграції».

Конференція щорічно проходить у листопаді місяці і збирає з кожним роком все більшу кількість учасників з різних ЗВО та наукових установ України. Постійними учасниками конференції є молоді науковці Державного університету «Житомирська політехніка», Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, Житомирського державного університету імені Івана Франка, Вінницького національного аграрного університету, Одеського державного екологічного університету, Поліського національного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Поліського філіалу УкрНДІЛГА, Вінницького технічного коледжу, Інституту геології і геохімії горючих копалин НАН України, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Львівського торговельно-економічного університету, Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу КНТЕУ, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Національного університету «Чернігівська політехніка», Національного університету водного господарства та природокористування, Київського національного університету будівництва i архітектури, Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, Університету державної фіскальної служби України (Державний податковий університет), ДННУ «Академія фінансового управління», Національного транспортного університету, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Цього року, з метою запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), конференцію було проведено онлайн. Участь у конференції взяли здобувачі вищої освіти і молоді вчені з 10 міст України. Для участі у конференції було подано понад 110 тез доповідей, що розкривають проблеми екологічної безпеки, раціонального використання природних ресурсів, проблеми організації еколого-економічного контролю та обліку природних ресурсів.

Дякуємо учасникам та їх науковим консультантам за представлені цікаві наукові результати досліджень, що допомагають у формуванні світогляду, який базується на принципах сталого розвитку, систематизації та засвоєння інформації з питань сталого розвитку, взаємне узгодження економічних, екологічних та соціальних чинників.

Всім учасником, що взяли участь в онлайн-засіданні секцій конференції протягом тижня будуть надіслані сертифікати учасників. Особлива подяка організаційному комітету, за допомогу в організації і проведені конференції!

Збірник матеріалів конференції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */