Участь студентів кафедри менеджменту і підприємництва в I-й польсько-українській науково-практичній інтернет – конференції

Shares

Співпраця із закордонними закладами вищої освіти є важливим напрямом міжнародної роботи кафедри менеджменту і підприємництва, адже надає можливість обмінюватися результатами досліджень, обговорювати перспективні напрями та ідеї, підвищувати ефективність наукової діяльності.

26 листопада 2021 року в рамках співпраці з Державним університетом імені Стефана Баторего в Скернєвіцах (Польща) представники кафедри менеджменту і підприємництва взяли участь у I-й Студентській польсько-українській науково-практичній інтернет – конференції «Адміністрування та менеджмент у функціонуванні сучасної економіки та суспільства».

Метою конференції є вирішення проблем, пов’язаних із функціонуванням організаційних структур, що виконують суспільні завдання, їх діяльністю по відношенню до громадян, адаптацією та ефективністю дій у задоволенні потреб суспільства.

Від кафедри менеджменту і підприємництва участь у конференції взяли магістрантки спеціальностей 073 «Менеджмент» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Анжеліка БОРОВСЬКА, Ольга ВАЩЕНКО та Яна ГЛАДИЩУК.

Колектив кафедри менеджменту і підприємництва висловлює подяку адміністрації Державного університету імені Стефана Баторего в Скернєвіцах, а особливо координаторці по академічній співпраці з державами партнерами Erasmus +, доктору, професору інституту економіки та управління, Ханні Левандовській за плідну співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */