Участь представників Житомирської політехніки у вебінарі «Академічна доброчесність: з чого починати і чого прагнути на цьому шляху»

Shares

Встановлення чесних і відкритих відносин між усіма учасниками освітньо-наукового процесу, спрямованих на підвищення іміджу університету, якості освітніх програм, наукових досліджень та проєктів в умовах академічної культури та доброчесності, яку поділяють усі члени університетської спільноти є пріоритетним напрямом в провадженні освітньо-наукової діяльності ЗВО.

16 листопада 2021 року студенти та викладачі кафедри менеджменту і підприємництва Житомирської політехніки, за сприяння Економічного факультету Київського національного університету ім. Т.Шевченка, долучилися до вебінару «Академічна доброчесність: з чого починати і чого прагнути на цьому шляху». Про базові поняття та перспективи академічної доброчесності повідав відомий експерт та автор курсів, популяризатор теми доброчесності Артем Артюхов, к.т.н., доц., ст. дослідник, доц. кафедри маркетингу Сумського державного університету.

В доповіді Артем Артюхов звернув увагу на актуальність поняття «академічна доброчесність» в освіті та науці, а також на правила, якими повинні керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової діяльності.

Дякуємо Артему Артюхову за змістовно викладений матеріал та популяризацію теми доброчесності для забезпечення і посилення якості вищої освіти та науки, а також Економічному факультету КНУ ім. Т.Шевченка за організований вебінар!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */