Студенти-екологи 3 курсу ГЕФ отримали сертифікати за результатами проходження онлайн-курсу на платформі «Prometheus»

Shares

Безпечність харчових продуктів – один із головних пріоритетів політики Європейського Союзу. Небезпечні продукти харчування породжують коло хвороб, що, в свою чергу, спричиняє екологічні ризики. Ефективна співпраця між урядами країн, виробниками і споживачами продуктів харчування сприяє забезпеченню безпеки харчових продуктів. Україна намагається вирішувати питання харчової безпеки, але це питання не лише держави, а ще й особисто кожного з нас.

Студенти-екологи 3 курсу ГЕФ разом з викладачем к.т.н., доцентом кафедри екології Корбут Марією в рамках вивчення дисципліни «Управління екологічними ризиками» прослухали чотирьохтижневий навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач». Цей курс доступно пояснює непрості питання: що таке нове харчове законодавство України; що таке НАССР та як його правильно читати; вимоги гігієни до харчових продуктів; нові вимоги до інформації про харчовий продукт; безпечність і якість харчових продуктів; які бувають небезпечні фактори; як управляти екологічними ризиками ринку харчових продуктів.

Даний навчальний курс розроблено в рамках Проєкту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та платформою масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus».

Вітаємо студентів-екологів 3 курсу та к.т.н., доцента кафедри екології Корбут Марію з проходженням курсу, успішним складанням проміжних і підсумкових тестів та отриманням сертифікатів «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */