Налагодження співпраці Житомирської політехніки з компанією ТОВ «ДІЯ УА»

Shares

Постійна взаємодія з українською та світовою ІТ-спільнотами, а також використання потенціалу професіоналів-практиків у освітньому процесі є невідʼємною складовою діяльності будь якого сучасного університету. У Державному університеті «Житомирська політехніка» цей процес на партнерських засадах активно підтримується та успішно провадиться з багатьма регіональними, українськими та міжнародними ІТ-компаніями.

Одним із важливих кроків поглиблення співпраці з компаніями-партнерами стало укладання договору про партнерство та співробітництво між Житомирською політехнікою та компанією ТОВ «Дія УА», яке відбулося наприкінці жовтня 2021 року. Укладений договір унормував та  посилив наявні постійні зв’язки менеджменту і фахівців компанії з університетською спільнотою студентів та викладачів.

Основним напрямом діяльності компанії ТОВ «Дія УА» є проектування, побудова та підтримка фізичних та хмарних ІТ-інфраструктур для компаній малого і середнього бізнесу, а також підтримка та розвиток ІТ-стартапів. Саме для вирішення завдань цього напряму, а також для розширення спектру майбутньої діяльностіактуальним  є узгодження вимог і потреб компанії щодо необхідних ІТ-фахівців та освітніх програм здобувачів вищої освіти спеціальностей 123 Комп’ютерна інженерія та 125 Кібербезпека, підготовка яких здійснюється кафедрою комп’ютерної інженерії та кібербезпеки. Варто зазначити, що свідченнями того, що підготовка здійснюється якісно, є успішна і довготривала співпраця з компанією випускників кафедри 2020 року Михайла Гнипа та Іллі Черняка.

Співпраця в межах укладеного договору надає можливість студентам Житомирської політехніки ознайомитися з неоціненним досвідом фахівців компанії, пройти виробничу або переддипломну практики чи стажування та в майбутньому працевлаштуватися на посадах ІТ-фахівців.

Висловоюємо вдячність директору компанії ТОВ «ДІЯ УА» Альоні Добринській за співпрацю.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */