Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській конференції “Сталий розвиток країни в рамках Європейської інтеграції”

Shares

Шановні колеги, запрошуємо вас, ваших студентів, магістрантів, аспірантів та молодих учених взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Сталий розвиток країни в рамках Європейської інтеграції”, яка відбудеться 11 листопада 2021 року.

Участь у конференції безкоштовна!

Напрямами роботи конференції є:

1. Екологічна безпека сталого розвитку.
2. Раціональне використання природних ресурсів.
3. Розвиток економічних інструментів досягнення цілей сталого розвитку. Інформаційне повідомлення додається: Інформаційний-лист_2021

Тези доповідей, оформлені відповідно вимог, необхідно надіслати в електронному вигляді на е-mаil: staliy.rozvitok.zdtu@gmail.com до 6 листопада 2021 року (включно).

Збірник тез доповідей буде розміщений після проведення конференції на сайті Державного університету «Житомирська політехніка» http://www.ztu.edu.ua у розділі «Наукова діяльність» / «Конференції».

Форма участі: дистанційна. Відеоконференція Google Meet відбуватиметься з 10:00–16:00 https://meet.google.com/xbp-jhht-nyr

За потреби, авторам тез будуть надіслані електронні сертифікати учасника конференції (просимо в листі вказати чи потрібен сертифікат).

З питань участі у конференції звертайтесь до членів робочої групи: Войналович Ірини (тел. 0975092149), Хильчук Анастасії (тел. 0974270421)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */