Цифрові навички викладачів – крок до розвитку сучасної освіти

Shares

Завідувач кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Катерина Шиманська та професор кафедри Катерина Романчук протягом 04-18 жовтня успішно пройшли курс “Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти” від Академії цифрового розвитку, завдяки ініціативі Міністерства освіти і науки України за підтримки Google Україна, та отримали сертифікат про удосконалення професійної компетентності (цифрової компоненти).

Курс варто пройти, зважаючи на його змістовне наповнення, кейси, вміння і навички, які можна набути. У результаті долучення Катерини Шиманської та Катерини Романчук як гарантів освітніх програм за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини», до цього та подібних заходів неформальної освіти, можливим є постійне поліпшення та модернізація змісту підготовки фахівців з міжнародних економічних відносин.

Зокрема, впровадження цифрових компонентів у освітній процес та актуалізація навчального контенту дисциплін спеціальності дає змогу готувати фахівців, що відповідають вимогам ринку праці в умовах цифрової трансформацїі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */