Тренінг для кураторів академічних груп ГЕФ «Кураторська компетентність» від Центру «PsyLab»

Shares

Сьогодні кураторам академічних груп відведено одну з основних ролей у системі навчально-виховної діяльності кожної кафедри, факультету та університету в цілому. Тому дуже важливо, щоб куратори чітко розуміли свої функції, вміли вдало та вчасно підбирати інструменти до вирішення тих чи інших задач.

08 жовтня 2021 року куратори ГЕФ, а саме: Олена ГЕРАСИМЧУК, Ірина ДАВИДОВА, Ганна КІРЕЙЦЕВА, Людмила КОВАЛЕВИЧ, Марія КОРБУТ, Марина КУНИЦЬКА, Юрій МАНДРО, Людмила НОНІК, Ігор ПІСКУН, Володимир ШЛАПАК взяли участь у першому психологічному тренінгу з основ кураторської компетентності від практикуючого психолога Центру соціально-психологічної підтримки і супроводу «PsyLab» Наталії ХАРИТОНОВОЇ.

Тренінг проведено у рамках співпраці між гірничо-екологічним факультетом та кафедрою психології та соціального забезпечення, очолюваною к.е.н., доц. Іриною ЛЕГАН. Під час тренінгу учасники змогли дізнатися багато цікавого про роль куратора у вищій школі, познайомитись з теорією трансакційного аналізу, ознайомитись з психологічними особливостями юнацького та підліткового періоду формування особистості та яким чином впливають на формування різні моделі спілкування, поділитися власним досвідом.

Дружня атмосфера, професіоналізм пані Наталії, завзяття учасників створили приємну атмосферу та дозволили з користю провести час, здобути нові підходи у спілкуванні зі студентами, отримати корисні навички співпраці зі старостами груп та колективом вцілому.

Висловлюємо вдячність Наталії ХАРИТОНОВІЙ за цікавий та змістовний захід і з нетерпінням очікуємо на майбутні зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */