Студенти-активісти Житомирської політехніки взяли участь у Форумі студентських самоврядувань “ОСС level up” (м. Харків)

Shares

Студенти з числа активістів органів студентського самоврядування Державного університету “Житомирська політехніка” взяли участь у Форумі студентських самоврядувань “ОСС level up”, який відбувся 2 жовтня 2021 року в Unit.City у Харкові.

У заході, який був організований для студентів зі всієї України, брали участь понал 1501 учасників. Програма була дуже насиченою і давала можливість учасникам проаналізувати не тільки себе особисто, а й роботу ОСС закладів освіти, які вони представляли.

У Програмі взяли участь спікери, які розповіли студентам про те, як із навчання у ЗВО виносити для себе якомога більше користі. Панельні дискусії від Української академії лідерства та Департаменту цифрової трансформації Харківської міської ради, на яких обговорили питання діджитал-безпеки в сучасному світі, а також важливість лідерства та ініціативності. Учасникам форуму були представлені цікаві практики ОСС, багато корисних порад від найкращих, історії про факапи.

Окрім цього, впродовж дня було дуже багато музики, танців і спілкування, тож люди, які ще не були знайомі вранці, ввечері залишали захід друзями!

В черговий раз преставники ОСС Житомирської політехніки розширили круг знайомств та оновили  зв’язки з ОСС закладів вищої освіти різних куточків України і вмотивовано аналізують найкращі практики, щоб адаптувати їх та запровадити у Житомирській політехніці.

Захід підготували комісія з питань розвитку студентства та освіти Молодіжної ради Харкова разом із Українською Академією Лідерства. Дякуємо організаторам за актуальну подію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */