Кураторська година студентів ГЕФ «Перше знайомство з науковою бібліотекою»

Shares

Відвідування бібліотеки може бути не лише корисним, але й цікавим! Саме в цьому переконалися студенти гірничо-екологічного факультету груп ГР-2мб, ГГ-29к, ГГ-28, які 29 вересня 2021 року разом з кураторами Сергієм ІСЬКОВИМ та Мариною КУНИЦЬКОЮ вперше відвідали Житомирську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. О. Ольжича.

ЖОУНБ ім. О. Ольжича – одна із найстаріших бібліотек України. Офіційно вона була відкрита 10 квітня 1866 року. Співробітники бібліотеки провели ознайомче заняття, під час якого студенти дізнались про структурні підрозділи бібліотеки та багатогалузеві фонди, які налічують в собі мільйони рідкісних видань, зарубіжної та наукової літератури, документів.

Провідні фахівці бібліотеки навчили працювати з електронним каталогом і студенти переконалися в тому, що за допомогою пошуку в базі фонду бібліотеки можна знайти відповіді майже на всі питання, які нас цікавлять. Також, під час ознайомчого візиту студенти мали змогу відвідати майстер-класи з макіяжу, візажу, подивитися виставки творчих робіт з бісероплетіння та народної вишивки та записатися в клуби за інтересами, які діють при бібліотеці.

Результат даного заходу – це отримані навики користування фондами бібліотеки, маса задоволення та позитивні емоцій від знайомства з Житомирською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. О. Ольжича!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */