Еразмус+: візит професорки Європейського університету Кіпру до Житомирської політехніки

Shares

З 2019 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» триває реалізація проекту Еразмус+/Мобільність спільно з Європейським університетом Кіпру м. Нікосія.

Даний проект передбачає академічні обміни викладачів обох університетів з метою викладання, участі в тренінгах в рамках дисциплін математичного профілю: «Вища математика», «Теорія ймовірностей і математична статистика» та інші. Відповідальним виконавцем проекту у Житомирській політехніці є кафедра фізики та вищої математики.

Впродовж 27 вересня – 01 жовтня 2021 року в рамках проекту до нашого університету завітала професор кафедри комп’ютерних наук та інженерії Європейського університету Кіпру доктор Наталія Полікару Іванова. Було проведено зустріч з адміністрацією університету, а також професорсько-викладацьким складом кафедри фізики та вищої математики. Обговорено можливості подальшого поглиблення і розширення співпраці. Завідувач кафедри д.ф-м.н., проф. Москвін П.В. відмітив важливість розвитку міжнародного співробітництва на кафедрі.

Доктор Полікару Іванова представила презентацію Європейського університету Кіпру. Також впродовж тижня гостя провела лекційні заняття з дисципліни «Вища математика» для студентів 1-го курсу університету.

Розвитку співпраці з кіпрським ЗВО університет завдячує активній роботі доцента кафедри фізики та вищої математики к.ф-м.н., доц. Прилипка О.І., яким було ініційовано налагодження співробітництва з даним закордонним партнером.

Впевнені у подальшому успішному розвитку проекту!

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */