Доцент кафедри екології Житомирської політехніки – учасниця міжнародної програми наукового стажування

Shares

З 12 серпня по 12 жовтня 2021 року проходила II Міжнародна програма наукового стажування «Видатні особистості: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу» (формат – дистанційно).

Доцент кафедри екології, к.п.н. ДЕМЧУК Людмила пройшла наукове стажування за програмою та отримала нові знання, ідеї, передовий міжнародний науковий досвід і фахові компетентності, прослухавши лекції та виступи відомих світових лідерів у сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Ілона Маска, Володимира Зеленського, Джастіна Трюдо, Камали Харріс, Стівена Спілберга, Терези Мей, Джеффа Безоса, Білла Гейтса, Арнольда Шварценеггера, Джоанн Роулінг, Шакіри, Селени Гомес, Вілла Сміта, Джима Керрі, Ріанни, Марка Цукерберга та інших.

По закінченню Міжнародної програми ДЕМЧУК Людмилі було присвоєно кваліфікацію «International Lecturer & Senior Researcher», що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти і науки та визнається в країнах Близького Сходу, Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, ряді штатів США, країнах Південної Європи та Латинської Америки тощо. Крім того, вона отримала Міжнародний Сертифікат, оформлений згідно вимог українського законодавства, про проходження Міжнародної програми на 180 годин або 6 кредитів, що підтверджує отримання Міжнародного освітнього гранту №IEG/U/2021/08/12.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */