Житомирська політехніка у ТОП-10 ЗВО України за результатами рейтингу “U-Multirank 2021”

Shares

Оприлюднено U-Multirank 2021 – багатовимірний рейтинг університетів з усього світу, орієнтований на користувачів. Основною метою рейтингу є формування об’єктивного уявлення про різні сфери діяльності закладів вищої освіти. Це дає змогу абітурієнтам, студентам та іншим зацікавленим особам порівнювати університети за різними параметрами.

На противагу традиційним рейтингам, U-Multirank демонструє діяльність закладів освіти у багатовимірних показниках та забезпечує цілісну систему перевірки надійності інституційних даних.

U-Multirank провів рейтинговий аудит за більше, ніж 30 показниками діяльності, які віднесені до 5 рейтингових груп: від «А» (показник перевищує середньосвітове значення більше, ніж на 25%) до «Е» (найнижчий рівень).

Цьогорічне видання рейтингу містить інформацію про діяльність 1948 закладів вищої освіти з 92 країн світу, що робить U-Multirank наймасштабнішим міжнародним рейтингом вищої освіти. Цього року до рейтингу увійшли 79 українських ЗВО.

Державний університет «Житомирська політехніка» увійшов до першої десятки університетів, які отримали найбільшу кількість балів «А» (дуже добре) на інституційному рівні для України.

Вітаємо колектив університету!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */