Участь студентів Житомирської політехніки у заходах з нагоди Міжнародного дня студентського спорту

Shares

Рішенням 38-ї сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО (2012 рік, м.Париж)  20 вересня проголошено Міжнародним днем студентського спорту. В Україні цей день відзначається щорічно з 2017 року.

У 2021 році цього дня Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з ГО «Спортивна студентська спілка України» було проведено Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед студентів до Міжнародного дня студентського спорту.

Місцем проведення заходу у Житомирській області було обрано площу біля Житомирського академічного обласного театру ляльок на вул. Михайлівській міста Житомира, проте, у звязку з погодними умовами, було змінено на спортивну залу Житомирського державного університету імені Івана Франка.

20 студентів Державного університету “Житомирська політехніка” разом з кураторами долучилися до святкового спортивного флешмобу, участь у якому взяли представники різних закладів освіти міста Житомира. Вітальні слова від організаторів заходу, приємні нагороди спортсменам та святковий настрій супроводжували дану подію.

Під час заходу були нагороджені кращі спортсмени-студенти закладів освіти. Серед відзначений й студенти Житомирської політехніки: Войналович Юлія (ГЕФ, баскетбол), Курбатова Вікторія (ГЕФ, баскетбол), Рожанчук Вікторія (ГЕФ, баскетбол), Шуневич Даяна (ФБСО, східні танці), Де Алмейда Герра Рікардо Мануел (ФПУП, легка атлетика).

Вітаємо університетську спільноту з Міжнародним днем студентського спорту! Бажаємо нашій молоді нових перемог та спортивних досягнень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */