У Науковому ліцеї Житомирської політехніки розпочав роботу гурток з інформатики «Веб-розробник»

Shares

Бути впевненим у цифровому світі – ознака і потреба сучасної молодої людини, тому вивчати інформаційні технології варто грунтовно та на високому професійному рівні. Саме в такий спосіб організовано вивчення інформатики у Науковому ліцеї Житомирської політехніки.

Уроки проводять досвідчені фахівці, вчителі інформатики – Заслужений учитель України Віталій Шатківський, творчий доробок якого занесений у каталог Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій у 2017 році, та старший викладач кафедри інженерії програмного забезпечення Житомирської політехніки Діна Варганова. Саме вони спроможні максимально розкрити потенціал ліцеїстів впродовж навчання.

Цього тижня у Науковому ліцеї Житомирської політехніки почав працювати гурток з інформатики «Веб-розробник». Заняття проводить учитель інформатики, фіналіст національної премії Global Teacher Prize 2020, Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму, учасник міжнародного конкурсу Infomatrix Микола Тарасюк.

На гурткових заняттях, крім обов’язкових програмних питань, додатково опрацьовуються матеріали по рекламі, мультимедіа, графіці. Гурток працює як маленька ІТ-компанія зі своєю екосистемою, все направлено на отримання ліцеїстами глибоких знань та задоволення від процесу навчання.

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */