Традиційна посвята першокурсників у Житомирській політехніці

Shares

У Житомирській політехніці – свято! У четвер, 16 вересня 2021 року, органи студентського самоврядування Житомирської політихніки спільно з Профкомом студентів та за сприяння  MechLab на майданчику перед університетом організували та провели Посвяту для першокурсників за версією студентів!

Дана подія проходила у стилі “Гаррі Поттер” – під час посвяти було влаштовано концерт, на якому виступали Олександр Бочкарьов, рок-гурт “Ng_band”, учасники вокального ансамблю “Аккорд” та представники університетського гуртка гітари. По території університету працювали розважальні зони, які користувалися шаленим попитом у першокурсників. Також студенти фотографувалися у тематичних фотозонах. Особливу студентську увагу привернув квест “Звільни Доббі”!

По закінченню основної частини посвяти, студенти зібралися на стадіоні за університетом для традиційного проголошення клятви першокурсника та співів під гітару біля  святкового вогнища. Всі бажаючі продовжили святкування на дискотеці.

Дякуємо усім, хто долучився до святкувань! Приємно було бачити й студентів старших курсів!  Вітаємо першокурсників у студентській родині Житомирської політехніки!

ФОТО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */