Студенти-спортсмени Житомирської політехніки відзначені стипендіями міського голови

Shares

14 вересня 2021 року відбулось вручення 110 обдарованим та перспективним спортсменам  міста Житомира вручення стипендій міського голови. Захід був присвячений відзначенню Дня фізичної культури і спорту в Україні.

Радіємо успіхам спортсменів із числа студентів Житомирської політехніки, які займаються видами спорту, що включені до програми Олімпійських ігор.  Так, стипендія Житомирського міського голови на 2021 рік призначена:

  • Жданюк Дар’ї, студентці 2 курсу спеціальності “Підприємництво, торгівля, біржова діяльність” (ФБСО) – СДЮСШОР з л/а за І місце на чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів (естафетний біг 4 х 400 м), 29-30.06.2021 (м. Луцьк).
  • Теленкову Максиму, студенту 3 курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” (ФБСО) – КДЮСШ «Спартак» за ІІ місце на чемпіонаті України з веслування на б/к серед молоді (К4), 20-24.05.2021 (м. Дніпро).

В.о. завідувача кафедри фізичного виховання і спорту Житомирської політехніки Ігоря Володимирович Одноворченка відзначено подякою від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Вітаємо наших студентів та Ігоря Володимировича з визнанням їх особистих спортивних досягнень! Дякуємо Житомирській міській раді за фінансову підтримку спортивної молоді міста!

ФОТО

Джерело інформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */