Студенти групи МО-67 взяли участь у першому з серії психологічних тренінгів від Центру «PsyLab»

Shares

Інформатизація суспільно-економічних відносин у ХХІ ст. та карантинні обмеження 2020-2021 рр. загострили проблеми, пов’язані із формуванням емоційного інтелекту окремих особистостей та психологічного клімату колективів. Водночас, здатність керувати своїми емоціями, сприймати та розуміти психологічний стан та почуття оточуючих, комунікувати та взаємодіяти з іншими людьми є важливою характеристикою управлінців різних рівнів, що визначає особливу актуальність психологічних тренінгів відповідної тематики для студентів спеціальності «Менеджмент».

Так, 22 вересня 2021 р. студенти гр. МО-67 на чолі із куратором групи Тетяною ЗАВАЛІЙ та викладачем Ольгою ПАЩЕНКО взяли участь у першому із серії психологічних тренінгів від практикуючого психологу Центру соціально-психологічної підтримки і супроводу «PsyLab» Наталії ХАРИТОНОВОЇ, що спрямовані на посилення інтеграційно-комунікаційних здібностей студентів. Серія тренінгів буде проведена у рамках співпраці між кафедрою менеджменту і підприємництва та кафедрою психології та соціального забезпечення, очолюваною к.е.н., доц. Іриною ЛЕГАН.

Під час тренінгу учасники змогли дізнатися багато нового та цікавого один про одного, поділитися своїми вподобаннями та знайти однодумців, здобути навички презентації себе та інших людей, підвищити рівень психологічного комфорту. Дружня атмосфера, професіоналізм пані Наталії, завзяття учасників створили незабутні враження та дозволили приємно і з користю провести час, здобути нових друзів, отримати корисні навички.

Щиро дякуємо Наталії ХАРИТОНОВІЙ за цікавий та змістовний захід і з нетерпінням очікуємо на майбутні зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */