Профспілка студентів Житомирської політехніки організувала тур вихідного дня в Карпати

Shares

Протягом минулих вихідних відбулась довгоочікувана поїздка здобувачів освіти в Карпати, що була організована Профспілкою студентів Житомирської політехніки!

Це буди два шалені дні активного відпочинку! Навіть погода не завадила студентам круто провести час. Спочатку відбулась поїздка на автомобілях-позашляховиках гірськими хребтами й перевалами, з виїздом на вершини та полонини, з яких відкривались дивовижні панорами карпатських гір.

Пізніше, студенти займались рафтингом Карпатськими ріками. Рафтинг- це емоції, емоції та ще раз емоції. Шквал вражень і неабияка порція адреналіну!

І звичайно ж, Говерла! Найвища вершина Карпат. Чесно кажучи, якщо у вас кепська фізична підготовка – буде тяжко, але в компанії нашої Профспілки – все стає можливо! Діставшись на вершину, всі учасники підйому відчули неймовірний драйв, серце переповнювали позитивні емоції, панорама відкрилася просто неймовірна і це було саме те, що уявляв собі кожен і навіть краще!

Загалом, студенти отримали незабутні враження та задоволення від розкішних пейзажів природи, цілющого, свіжого повітря та екстриму🤩

Подорожуй разом з Профспілкою студентів Житомирської політехніки! Вже плануємо нову поїздку! Слідкуйте за новинами!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */