Перше заняття студентів ГЕФ у структурному підрозділі кафедри екології на базі ТОВ “ЕКО-МБ”

Shares

24 вересня 2021 року студенти освітнього ступеня «молодший бакалавр» спеціальності «Екологія» (груп ЕО-1мб) під керівництвом доцента кафедри екології Мельник-Шамрай Вікторії відвідали та провели перше вступне заняття в структурному підрозділі кафедри екології Державного університету “Житомирська політехніка” на базі Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКО-МБ».

ТОВ «ЕКО-МБ» є провідним та сертифікованим підприємством Житомирського регіону, що займається розробкою, узгодженням та супровідом екологічної документації. Так, дане підприємство проводить консультування щодо наступних видів робіт: дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами; дозвіл на спеціальне водокористування; документи на здійснення операцій у сфері поводження з відходами; оцінка впливу на довкілля; вимірювальна лабораторія; виміри забруднюючих речовин в атмосферному повітрі; хімічний аналіз води; гамма-фон (радіоактивність) місцевості; визначення рівня підземних вод.

Здобувачі вищої освіти ознайомилися з історією створення та основними напрямками діяльності підприємства. Директор підприємства, Медвідь Олександр, продемонстрував та пояснив принцип роботи приладів за допомогою яких проводяться польові роботи для вимірювання величин забруднення атмосферного повітря, поверхневих та підземних вод, шуму, радіоактивного забруднення території, потужності експозиційної дози. Також пан Олександр розповів студентам основні базові засади на яких ґрунтується розробка екологічної документації та провів майстер-клас щодо заповнення нової форми реєстрових карт об’єктів утворення, оброблення та утилізації відході.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */