Студенти Житомирської політехніки – учасники Національного студентського форуму: освіта, лідерство, відповідальність

Shares

19-21 серпня 2021 року у м. Ірпінь Київської області на базі Університету державної фіскальної служби України проходив Національний студентський форум: освіта, лідерство, відповідальність, що був присвячений відзначенню 30-тій річниці Незалежності України. Організатори заходу: Міністерство освіти і науки України, Міністерство фінансів України, Університет державної фіскальної служби України та Ірпінська міська рада.

Мета Форуму – формування спільноти проактивних та відповідальних лідерів студентського самоврядування, створення унікального середовища для плідної співпраці студентів із представниками університету, влади та бізнесу.

Офіційно відкрив Форум Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. У Форумі взяли участь Перший заступник Міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, Державний секретар Міністерства освіти і науки України Сергій Захарін, Генеральний директор директорату європейської інтеграції , бюджетування та узгодження політик Міністерство освіти і науки України Олекснадр Пижов, керівники закладів вищої освіти, освітяни, спортсмени, активісти та, звичайно, головні дійові особи – студенти. Загалом у Форумі брали участь студенти із 35-ти закладів вищої освіти України з 15 різних областей.

Учасниками Національного студентського форуму: освіта, лідерство, відповідальність стали й студенти Житомирської політехніки, які є активними представниками органів студентського самоврядування університету. Наші студенти долучилися до тренінгів “Stand Up: творчість і креативність”, “Open discussion: вища освіта в умовах COVID-19”, “Цифрова трансформація України”, брали участь у презентації Студентського проєктного офісу Міністерства освіти і науки України.  Крім того брали участь у Олімпійському ранку, де мали змогу потренуватися та поспілкуватися зі спортсменами-олімпійцями у форматі ранкової кави на тему “Хочеш бути успішним? Спорт допоможе тобі!”.

За результатами Форуму, його учасники підписали Ірпінську студентську декларацію, над змістом якої працювали всі учасники заходу. Організатори стверджують, що декларація – це документ, яким визначено першочергові цілі і завдання для молодіжної спільноти. Також всі учасники Форуму були нагороджені відповідними сертифікатами.

Нові знайомства та знання, позитивні емоції та бажання привносити нове у діяльність закладів вищої освіти – все це супроводжувало учасників Форуму протягом усіх днів! Житомирська політехніка висловлює вдячність організаторам за нові можливості розвитку для студентського активу університету!

Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */