Слухачі-іноземці Житомирської політехніки з екскурсією відвідали АТ “Житомирський маслозавод”

Shares

18 серпня 2021 року відбулась екскурсія викладачів, співробітників та слухачів-іноземців Центру довузівської освіти та роботи з іноземними студентами  на АТ “Житомирський маслозавод”  –  лідера серед виробників морозива в Україні.

Представники Житомирської політехніки познайомилися із сучасним підприємством європейського рівня, що визнане не тільки в Україні, а й за кордоном. Поважна історія підприємства, сучасний виробничий комплекс, новітні технології та обладнання, дієвий топ-менеджмент, колектив висококваліфікованих спеціалістів, сучасний асортиментний портфель – все це створює сьогодення Компанії “Рудь”.

Протягом майже двох годин учасники екскурсії  дізналися з фільму англійською мовою про історію підприємства, відвідали виробничі цехи та спробували смачне морозиво. “Навчайся цікаво та знайомся активно з країною, у якій навчаєшься” – так викладачі Житомирської політехніки спрямовують іноземних студентів університету!

Дякуємо керівництву АТ “Житомирський маслозавод” за можливість представникам університету, в тому числі іноземцям з Індії та Непалу познайомитися з діяльністю підприємтва!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */