Літня Школа «3D Animation World» 2021 Ризького технічного університету (Латвія):  успіхи та досягнення студентки ФІКТ

Shares

Студентка факультету інформаційно-комп’ютерних технологій спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Державного університету «Житомирська політехніка» Шмиріна Тетяна з 12 по 31 липня 2021 року взяла участь у роботі Літньої Школи 2021 за спрямуванням «3D Animation World» на базі Ризького технічного університету (Латвія). Для участі у Літній школі Тетяна отримала фінансування-стипендію  від Державної Організації з Розвитку Вищої Освіти Республіки Латвія.

Студенти з усіх куточків світу: Естонії, Бельгії, Франції, Італії, Греції, Лівії, Азербайджану, України згуртувалися на базі університету задля того, аби здобути неабияких досвід у сфері міжкультурного спілкування та набути практичних досвід за відповідним спрямуванням.

Програма школи передбачала:

–  відвідування лекційних та практичних занять;

– підготовку власного дослідницького проекту в рамках якого Тетяна Шмиріна плідно працювала над створенням 3D-анімації за допомогою програми «Blender»;

– екскурсійні прогулянки містом;

– поїздка до Кокнесе – мальовничого латвійського селища з метою проходження Місії для Кокнесе, що являє собою активний відпочинок з елементами змагань під час якої студенти отримали змогу конкурувати між командами, танцювати латиські народні танці, відвідати стародавню фортецю, тощо;

– поїздка до «Barefoot Trail» – дивовижного місця, де на учасників чекало випробування з перешкодами з дистанцією у 3 кілометри. По завершенню пригоди на учасників чекав приємний сюрприз.

Тетяна Шмиріна безсумнівно впоралася з дослідницьким проєктом,  успішно представила його під час звітної зустрічі з керівництвом та організаторами Літньої Школи і була нагороджена сертифікатом учасника.

Вітаємо Тетяну з яскравим досягненням та бажаємо їй легкості на шляху до реалізації задуманого. Щоб заволодіти успіхом, необхідно впевнено йти до своєї мети!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */