Еразмус+ /Мобільність: візит представників Житомирської політехніки до Університету м. Парма (Італія)

Shares

В рамках міжнародної співпраці за проектом Еразмус+ KA1/ICM (2018-2021) протягом 25-31 липня 2021 року відбувся візит представників Житомирської політехніки до Університету м. Парма (Італія). До складу делегації університету увійшли завідувач кафедри біомедичної інженерії та телекомунікації, доц. Нікітчук Т.М., завідувач центру довузівської освіти та роботи з іноземними студентами, доц. Черниш О.А., доцент кафедри екології Давидова І.В., начальник відділу міжнародних зв’язків Мамрай В.В. та співробітники відділу.

Під час перебування в партнерському ЗВО було проведено серію зустрічей з представниками факультету хімії, наук про життя та екологічної стійкості, а також керівництвом відділу міжнародних зв`язків Університету м. Парма.

З викладачами факультету було обговорено досвід викладання та навчання в рамках мобільностей під час пандемії, розвиток та використання платформ для дистанційного навчання. Також учасники підвели підсумки даного проекту, обговорили особливості реалізації проектів міжнародної мобільності.

Протягом двох днів делегація Житомирської політехніки брала участь в онлайн-зустрічах з учасниками даного проекту – студентами та аспірантами, які поділилися враженнями від навчання за кордоном під час пандемії, впливу мобільності на їх професійну кар’єру.

Крім того, відбулась цікава зустріч з професором Марко Бартолі, який розповів про сучасні методики викладання, приділяючи особливу увагу взаємодії між викладачем та студентами в умовах пандемії, з використанням сучасних цифровий технологій та “безпечного середовища навчання”.

Окрім цього було розглянуто напрями подальшої співпраці між університетами-партнерами щодо спільної участі в найближчих конкурсах проєктних заявок в рамках програм Erasmus+ та Horizon Europe.

Вітаємо університети-партнери з успішним завершенням проекту! Бажаємо не зупинятись на досягнутому і в майбутньому досягти більших спільних результатів!

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */