Представники Житомирської політехінки взяли участь у конференції iForum-2021

Shares

18 червня  2021 року у Києві на відкритому просторі НСК «Олімпійський» відбулася довгоочікувана конференція iForum-2021.

Держаний університет «Житомирська політехніка» долучився до даного актуального заходу. Проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Морозов, студенти, а також Startup Club YEP! ZPSU, Бізнес інкубатор Житомирської політехніки, Центр розвитку професійної кар’єри Державного університету Житомирська політехніка під керівництвом Юлії Богоявленської, а також лабораторія мехатроніки та робототехніки – перший стартап Житомирської політехніки MechLab – учасники iForum-2021!

Під час iForum відбулися нові переговори з метою долучення практиків до викладання в університеті на сучасних освітніх та освітньо-професійних програмах, знайомства зі спікерами для отримання досвіду в сфері ІТ, цифрової економіки та стартапів,  а також перспективних спецаільностей. Відзначимо й зустріч представників університету з Русланом Синицьким – лідером компанії з HTML5 програмування світового масштабу та давнім партнером-другом Політехніки й житомирянином.

Тренінги від спікерів, IT-новини, стартапи та найспекотніші обговорення! Дякуємо організаторам за нагоду та досвід!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */